hren
 

SENIORI U MEĐUNARODNIM OBVEZAMA
Veslački klub Biokovo uspješno je kao organizator odradio četvrtu regatu Kupa Dalmcije na kojoj su nastupili veslači VK Marina Kaštela..

Vrijeme je bilo dobro za veslanje do pred kraj natjecanja kada je južni vjetar stvarao velike problem natjecateljima jer su se podigli veliki valovi u prvoj polovici staze.

Za Marinu Kaštela nastupili su Ivan Banovac, Matej Zović, Nino Botić, Toni Gizdić, Marino Novaković, Ivan Katić, Bruno Elez, Dominik Maganić, Marin Mateljan, Toni Čavka, Franko Krešo, Frane Milan, Ivan Vrdoljak, Luka Grbeša, Lovre Veljača, Mateo Sunko, Toni Carev, Frane Delaš, Ivan Alfirević, a bez medalje se kući vratilo samo pet veslača.

Sljedeća stanica Kupa Dalmacije je 25. lipnja u Kaštelima kada će domaćin biti VK Marina Kaštela, a do tada ih čekaju još dva nastupa na Mini Kup regatama u Vrlici i Zadru.

Dok mlađi uzrasti nastupaju po Dalmaciji, Bernard Samardžić će u reprezentativnom dresu nastupiti u posadi četverca bez kormilara na Europskom seniorskom prvenstvu u Račicama (Češka) koje se održava od 25. do 27. svibnja dok se Toni Čavka priprema za nastup na međunarodnoj regati na Bledu.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij