hren
 

ZASLUŽENA NAGRADA
Od 8. do 15. svibnja u Umagu se održavao tradicionalni Festival rukometa, na kojem se okupilo oko 1.500 hrvatskih rukometašica i rukometaša u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji te njihovi treneri i drugi sportski djelatnici, među njima i Kaštelanin Ante Jureškin, dobitnik priznanja HRS-a za doprinos razvoju rukometa u Hrvatskoj.

Festival rukometa je projekt koji na jednom mjestu svake godine okupi rukometaše, sportske djelatnike, suce i mnoge od onih koji su vezani uz rukomet, održavaju se trenerski seminari, edukacije i predavanja, a odigravaju se i utakmice završnice prvenstava za kadete i kadetkinje te završnica seniorskog kupa za žene i muškarce.

Na ovogodišnjem festivalu sudjelovali su i treneri prve ekipe RK Ribola Kaštela, Davor Bujas i Tino Pavić, trener kadeta Pero Markov, Ante Jureškin kao koordinator, Ante Burger i Kajo Tukić, voditelji škole rukometa RK Ribola Kaštela te Ivan Koncul, kapetan kadetske reprezentacije koja je bila demonstrator na seminaru trenera.

Festival rukometa uvijek je prilika i za dodjelu priznanja vrijednim sportskim djelatnicima, a ove godine priznanje je stiglo u Kaštela, Anti Jureškinu, dugogodišnjiem treneru koji je s kaštelanskim klubom ostvario vrhunske rezultate, radio i kao trener juniorske reprezentacije te vodio pojedine prvoligaške klubove.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij