hren
 

JUNIORI I U14
Treneri Zoran Blažević, Josip Barić i Hrvoje Delaš na prvenstvo države u judu za juniore i djecu do 14 godina, poveli su 16 judaša JK Dalmacijacement, koji su se kući vratili s četiri medalje, od kojih je najsjajnija bila ona Katarine Krišto.

Katarina Krišto osvojila je zlatnu medalju u konkurenciji juniorki, čime je postala državna prvakinja u kategoriji do 63 kg.
Junioru Marinu Jerkunici  pripala je brončana medalja u kategoriji do 81 kg, dok su Ivan Kapetanović i Lovre Barišić u svojim kategorijama osvojili peta mjesta.

U konkurenciji dječaka i djevojčica U14, Petar Radačić osvojio je drugo mjesto u kategoriji poviše 66 kg, dok je Martina Raca u kategoriji  poviše 63 kg osvojila je brončanu medalju.
Peta mjesta u ovoj konkurenciji osvojili  su Vanessa Zečević i Roko Listeš, plasman na sedmo mjesto u svojoj kategoriji ostvario je Josip Taraš, Tina Ljubić i Duje Ban bili su deveti, a bez plasmana ovog su puta ostali Iva Božin, Antonia Kovač, Mislav Goić, Dorijan Šunjerga i Željko Barišić.


KOMENTARI: