hren
 

IZUZETAN USPJEH NA PRVENSTVU DRŽAVE
Sportska dvorana u zagrebačkoj Dubravi ugostila je proteklog vikenda judaše na prvenstvu Hrvatske za djecu U14 i juniore U21, u muškoj i ženskoj konkurenciji, a na ovom natjecanju juniorke i dječaci JK Kaštela osvojili su ekipno prva mjesta u svojim konkurencijama.Na prvenstvu je nastupilo ukupno 418 natjecatelja iz 49 klubova.

Do ekipne titule najboljih juniorke JK Kaštela stigle su rezultatima Nine Jurić koja je u kategoriji do 78 kg osvojila prvo mjesto,  Mije Mihovilović koja je u kategoriji do 70 kg osvojila drugo mjesto, Martine Žarković, Nike Perišić i Julije Kapetanović, koje su u kategorijama do 52 kg, do 78 kg i poviše 78 kg osvojile broncu te Ivane Zorotović, koja je u kategoriji do 63 kg bila peta,
U konkurenciji juniora nastupili su Ivan Stojković osvojivši sedmo mjesto u kategoriji do 100 kg, a isti plasman ostvario je i Ivan Rozga u kategoriji do 66 kg. Goran Tendžera u kategoriji do 73 kg bio je deveti, dok  je Petar Vujić ostao bez plasmana.

Bruno Rozga osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 46 kg u konkurenciji dječaka do 14 godina, Fabian Matijaca u kategoriji do 34 kg, Hrvatin Franić do 50 kg i Jakov Žunić u kategoriji do 46 kg osvojili su srebrne medalje, dok je Josip Rozga bio treći u kategoriji do 50 kg. Njihove medalje kao i plasman  Luke Botića i Luke Zorotovića na peta mjesta u kategorijama do 46 kg te Filipa Botića, Roka Vujića i Stjepana Botića na sedma mjesta u kategorijama do 42 kg, do 50 kg i do 34 kg, dječacima JK Kaštela donijeli su premoć u odnosu na ostale ekipe u konkurenciji U14.
Među djevojčicama u konkurenciji do 14 godina Iva Radić osvojila je sedmo mjesto u kategoriji do 40 kg, isti rezultat ostvarile su i Laura Lagator u kategoriji do 57 kg te Petra Barić u kategoriji do 63 kg.
Ante Pirija, Duje Mihovilović, Marin Vulas i Nina Perišić bili su nešto slabije sreće te su ostali bez plasmana na ovom natjecanju.

Judaše su na prvenstvu vodili treneri Boško Rozga, Ante Batinić i Jerko Mrković.


KOMENTARI: