hren
 

Dvadeset i treće kolo 1. Županijske lige u četvrtak će otvoriti Glavice i Jadran (KS) s početkom u 16:30 sati, a ostale utakmice na rasporedu su za vikend. Gošk u subotu kod kuće napada šestu poziciju u izravnom dvoboju protiv Mladosti iz Prološca.

Dobar niz Jadrana (KS) zaustavljen je u prošlom kolu u Postirama, ali prigoda za nove bodove pruža se već danas u dvoboju s Glavicama. Posljednjeplasirane Glavice gotovo su siguran putnik u 2. Županijsku ligu. Četiri kola prije kraja imaju samo devet bodova uz jedanaest bodova zaostatka za pretposljednjim Mračajem kojem fali bod za spas. Glavice imaju najlošiju obranu i napad, zabijaju prosječno svako drugu utakmicu, što gladni bodova Jadran treba i mora iskoristi.

Gošk je u posljednjih sedam utakmica ubilježio šest pobjeda te je po proljetnoj formi među tri najbolje ekipe prvenstva. Trenutno su na samoj sredini ljestvice, a s četiri utakmice prije kraja pucaju i među prvih pet ekipa. U subotu gostuje Mladost iz Prološca koja ima dva boda više od Goška. Mladost u zadnje vrijeme bilježi pad forme, tek jedan osvojeni bod u posljednje četiri utakmice srozao ih je na ljestvici na šestu poziciju koju nabrijani Gošk sada vreba.

23. kolo:
Četvrtak, 4.5.2017., u 16:30h
Glavice – Jadran (KS)

Subota, 6.5.2017., u 17h
Omladinac – Postira Sardi
Gošk – Mladost (P)
Mosor – Jadran (T)

Nedjelja, 7.4.2017., u 17h
Urania – Sloga (M)
Uskok – Mračaj
Jadran (S) - Vinjani


KOMENTARI: