hren
 

SEZONA IZ SNOVA
Gotovo je! Marina Kaštela pobijedila je u četvrtoj finalnoj utakmici i stigla do treće pobjede kojom su osvojile svoj prvi naslov prvakinja u povijesti kluba. 

HAOK Mladost - Marina Kaštela 1:3
(25:22, 21:25, 22:25, 23:25)

Zagreb, dvorana Dom odbojke - Bojan Stranić
Suci: Milan Zamaklar, Ksenija Jurković

Pobjedom u Zagrebu Marina Kaštela zaključila je prvenstvo kojeg su okrunile prvim trofejem u povijesti. Do pobjede su stigli nakon četiri seta i gotovo dva sata igre u kojem je Marina hvatala zaostatak nakon prvog seta. Zagrepčanke su započele otvoreno i bez kalkuliranja te su povele s 1:0. No, u nastavku igre Marina se sabrala i pokazala da su trenutno najbolja ekipa u ligi. U napetim završnicama seta pokazale su da su konkretnije i zasluženo došle do pobjede. 

"Prvo, veliko vam hvala, vama i navijačima, na podršci tijekom cijele sezone. Četiri godine rada se isplatilo i ostvarili smo veliki uspjeh. Moram reći da su naše cure imale sjajan pristup cijelu sezonu i na treninzima i na utakmicama i to nam se na kraju vratilo. Vrijedi još spomenuti da smo najmlađa ekipa u ligi po osnutku, ostale ekipe imaju dužu tradiciju i rad koji smo postigli je sjajan", rekao je oduševljeni trener Marine Milorad Krunić.

Kaštelanskim odbojkašicama ovo je treći trofej ove sezone nakon Superkupa i Kupa, čime su okrunile svoju sezonu iz snova. Na pitanje što se može očekivati od Marine u sljedećoj sezoni Krunić je odgovorio:

"Sada ćemo se prvo dobro odmoriti. Uzet ćemo desetak dana za odmor jer nam je to stvarno potrebno. Rekao sam svojim curama da moramo završiti finale u tri ili četiri utakmice jer sam se bojao da ćemo, ako dođemo do pete utakmice, imati dosta problema. Mladost ima velik kadar, imaju više igračica od nas koje rotiraju, a mi to nemamo i bojao sam se da ne bi petu utakmicu fizički izdržali. Sad kad smo uspjeli završiti, prvo ćemo se dobro odmoriti pa ćemo vidjeti što dalje." 

Foto: SN


KOMENTARI: