hren
 

U četvrtoj utakmici finalne serije Marina Kaštela ima svoju prvu 'meč loptu' za osvajanje povijesnog naslova prvaka. Utakmica je po rasporedu u subotu u 18 sati u Zagrebu.

Marina Kaštela u četvrtu finalnu utakmicu ulazi s prednosti od 2:1. Iskoristile su oba puta prednost domaćeg terena te tako svalile pritisak na braniteljice naslova koje moraju pred svojom publikom ići na sve ili ništa. Marina Kaštela dugo čeka svoj prvi naslov prvakinja, a ove sezone pokazale su najviše od svih da su ga itekako zaslužile. Mnogi u to ne sumnjaju, samo je pitanje hoće li se to dogoditi u Zagrebu ili za tjedan dana u Kaštelima. No, Marinke se time ne zamaraju, fokusirane su na utakmicu koja je ispred njih, što je uoči prošle utakmice i sam trener Marinki Milorad Krunić izjavio:

„Nije mi važno što smo propustili prvu priliku da osvojimo titulu na domaćem terenu. Svejedno mi je, želimo doći do naslova, a sutra ćemo dati sve od sebe da nakon sutrašnje utakmice budemo tome još bliži“.

Marina je u toj utakmici pobijedila i napravila veliki korak ka naslovu. Cilj Marinki je jasan – toliko željni naslov prvaka ne žele ispustiti iz ruku. Hoće li oteti pokal Zagrepčankama u sred njihove dvorane ili pred domaćom publikom nikome nije važno. Utakmicu sude Milan Zamaklar i Ksenija Jurković.

Finale:
Subota, 29.4.2017., 18 sati
HAOK Mladost – Marina Kaštela (1:2)


KOMENTARI: