hren
 

Dvadeset i osmo kolo 3. HNL donosi nova uzbuđenja. Prvak je sve očigledniji, ali daljnja se borba odvija na ostalim frontama: za drugo mjesto, sredinu ljestvice, a ponajviše na dnu. Val ovog vikenda putuje u Sinj kod Junaka koji za njima zaostaje tri boda. U 1. Županijskoj ligi Gošk i Jadran (KS) žele nastaviti s dobrim igrama protiv Omladinca, odnosno Postira Sardi.

Bitka za opstanak još je živa za čak deset klubova. No, dok je nekoliko klubova prilično udaljeno od opasne zone, iako teoretski i dalje postoje šanse za ispadanje, među kojima je i Val dobrostojeći, Junak kao sljedeći protivnik kluba iz Kaštel Staroga nije u zavidnoj situaciji. Sinjani se nalaze na četrnaestoj poziciji s tri boda zaostatka za Val, a tri više od stobrečkog Primorca koji se nalazi na rubu ispadanja. U posljednje vrijeme Junak je ipak zaredao dobre rezultate te je njihov niz od čak sedam utakmica bez poraza prekinut prošlog vikenda u Blatu gdje su poraženi s 2:0. Val se, pak, ustalio u tradicionalni ritam da kod kuće ostvari pobjedu, a na gostovanju doživi poraz. Utakmicu sudi Toni Bešker iz Solina, uz pomoćnika Tea Pavića iz Splita i Ivana Kalinića iz Klisa.

28. kolo:
Subota, 29.4.2017., u 16:30 sati
Hajduk II – Omiš, 15h
Primorac (B) – Osk
Kamen – Zmaj (M)
Orkan - Neretva

Nedjelja, 30.4.2017., u 16:30 sati
Primorac 1929 – Zmaj (B), 15:15h
Neretvanac – Gošk
Croatia – Zadar
Hrvace – Jadran (LP)
Junak – Val

1. Županijska liga

Kaštelanski klubovi u 1. Županijskoj ligi nastavljaju s odličnim rezultatima. To se posebno osjeti na prvenstvenoj ljestvici na kojoj se Jadran (KS) popeo na četvrto mjesto, a Gošk izdigao iz donjeg dijela ljestvice. Dvadeset i drugo kolo vodi ih na gostovanje u potrazi za novim bodovima. Gošk u subotu gostuje kod Omladinca čiji je niz od šest utakmica bez poraza zaustavljen protiv vodeće Uranije u prošlom kolu. Dan kasnije Jadran (KS) novu pobjedu tražit će kod Postira Sardi, trenutno jedanaeste ekipe prvenstva.

22. kolo:
Subota, 29.4.2017., u 16:30 sati
Vinjani – Glavice
Omladinac - Gošk

Nedjelja, 30.4.2017., u 16:30 sati
Postira Sardi – Jadran (KS)
Jadran (T) – Jadran (S)
Mračaj – Mosor
Sloga (M) – Uskok
Mladost (P) - Urania


KOMENTARI: