hren
 

Ostalo je da se odigraju još tri kola Malonogometne lige grada Kaštela a ekipa Školjke 'Katić' je novom pobjedom nad Marinom Kaštela samo još jednom potvrdila da su bili i ostali najbolja malonogometna družina u Kaštelima.

Mlada momčad Marine Kaštela ušla je s velikim optimizmom u susret sa 'Školjkašima', međutim brzo su se suočili s realnošću, kvalitetniji i iskusniji 'Školjkaši' predvođeni raspoloženim Plazonićem (4 pogotka) kažnjavali su svaku njihovu grešku što se najbolje može vidjeti iz konačnog rezultata.

Drugoplasirani Štasfilićani vodili se veliku borbu sa dobrom ekipom Kalac iz Gustirne, pokušavajući sve ne bi li zabilježili novu pobjedu, ali najviše što su uspjeli ostvariti je neriješen rezultat s kojim na kraju ne mogu biti zadovoljni.

Ekipa CB 'Arka' već treću utakmicu za redom pobjeđuje, ovog su puta, nakon teške i neizvjesne borbe uspjeli skršiti otpor mladih momaka iz ekipe FC Bonito Kaštela dok su momci iz Marine bili bolji od Mladeži HDZ-a tek nakon bolje i efikasnije igre u drugom poluvremenu.


KOMENTARI: