hren
 

NE MOŽE BEZ DRAME
Uzbudljivu drugu utakmicu finala doigravanja odigrali su odbojkaši HAOK Mladosti i Mladost Ribola Kaštela. Iako su Kaštelani imali 2:0 u rukama, domaćin je preokrenuo rezultat, te preko petog seta stigao do izjednačenja u finalnoj seriji.

HAOK Mladost – Mladost Ribola Kaštela 3:2
(29:31, 23:25, 25:15, 25:18, 15:13)

Zagreb, dvorana Dom odbojke – Bojan Stranić
Suci: Milan Rajković, Bojan Brlas

Nema finala bez drame kad su u pitanju HAOK Mladost i Mladost Ribola Kaštela. U dva sata dugom trileru zagrebačka Mladost uspjela je preokrenuti gotovo sigurnih 2:0 koje je Mladost Ribola Kaštela imala u svojim rukama. Prva dva seta bila su prilično iscrpna, igrala se prava muška odbojka sa prepuno poena na obje strane. Prvi set pripao je Kaštelanima nakon pripetavanja koje je završilo 31:29 za goste. U drugom setu gosti su ponovo uspjeli otarasiti se napadima domaćih nošeni publikom te s tijesnih 25:23 povesti s 2:0. Činilo se da Mladost Ribola Kaštela ima sve u svojim rukama i da će pobjedom doći na korak do naslova, ali proslava titule već u srijedu u Kaštelima morat će pričekati. Zagrepčani su nastavak utakmice odigrali odlično, dok su Kaštelani djelovali umorno i bez ideje. Utakmica je otišla u odlučujući peti set u kojem su gosti izvlačili posljednje atome snage. Bilo je gusto, igralo se sve praktički na jedan poen prednosti da bi pobjednički poen ipak otišao na stranu domaćih.

HAOK Mladost: Kos, Sabljak, Nikačević, Hanžić, Bakonji, Sedlaček, Strahija, Vujović, Prlić, Marelić, Brčić, Dukić.

OK Mladost Ribola Kaštela: Višić, Kulušić, Giljanović, Đirlić, Corsini, Glaurdić, Polchlopek, Pervan, Ruiz, Ljaftov, Sabljić, Cikojević.

Finale:
HAOK Mladost – Mladost Ribola Kaštela 3:2 (1:1)

* U zagradama je trenutno stanje u pobjedama


KOMENTARI: