hren
 

KAŠTELA U BALUNU
Trećeligaško prvenstvo lagano ulazi u svoju završnicu. Pitanje prvaka gotovo da je sigurno, dvanaest bodova prednosti Hajduka II čini se nedostižnim. No, još je na rasporedu osam utakmica koji mogu zakomplicirati stvar na vrhu i na dnu. Val se ponovo nalazi na domaćem terenu, a u goste im stiže Primorac iz Biograda. Domaću utakmicu odigrat će također Gošk i Jadran (KS) u susretima 21. kola 1. Županijske lige.

Val se ove sezone uzda u bodove kod kuće. U prošlom kolu propustio je vodstvo od 2:0 u gostima i tako još jednom ostao bez bodova van svog terena. Sada im u goste stiže Primorac iz Biograda kojemu Val gleda u leđa za dvije pozicije. Tri su boda razlike između ovih dviju ekipa, a Val bi se eventualnom pobjedom izjednačio na toj poziciji i još jednom napravio korak prema osiguravanju ostanka. Primorac u posljednje vrijeme bilježi pobjede samo na domaćem terenu, zadnji gostujući bod upisali su još u listopadu prošle godine kada su pobijedili Osk rezultatom 3:2. Kolo prije toga na svom su terenu pobijedili Val s 3:1. Utakmica je na rasporedu u subotu u 16:30 sati. Glavni sudac utakmice je Emil Tomašević iz Ploča, a pomagat će mu Anita Nenada iz Dubrovnika i Miho Trković iz Grude.

27. kolo:

Subota, 22.4.2017., u 16:30 sati

Zmaj (M) – Orkan
Osk – Kamen
Val – Primorac (B)
Jadran (LP) – Primorac 1929
Zadar – Hrvace
Gošk - Croatia
Omiš – Neretvanac

Nedjelja, 23.4.2017., u 16:30 sati

Zmaj (B) - Junak, 16h
Neretva – Hajduk II
 

1. Županijska liga

Proljetni dio sezone donio nam je uspješne rezultate za kaštelanske predstavnike u 1. Županijskoj ligi. Gošk i Jadran (KS) nižu bodove gotovo iz kola u kolo, što se osjeti i na prvenstvenoj ljestvici. U 21. kolu obje ekipe igraju na domaćem terenu protiv ekipa s donjeg dijela ljestvice. Gošk ima izravan dvoboj s Postirama za desetu poziciju, na koju je zasjeo preskočivši upravo istu momčad u prošlom kolu. Jadran (KS) lovi treću poziciju protiv Vinjana. Vinjani imaju dva boda više od Goška nakon što su u posljednje dvije utakmice ostvarili četiri boda.

21. kolo:

Subota, 22.4.2017., u 16:30 sati

Mosor – Sloga (M)
Glavice – Jadran (T)
Jadran (KS) - Vinjani
Gošk – Postira Sardi, 17h

Nedjelja, 23.4.2017., u 16:30 sati

Urania – Omladinac
Uskok – Mladost (P)
Jadran (S) – Mračaj


KOMENTARI: