hren
 

Dvadeseto kolo u uskršnjem raspoloženju odigrat će se u dva termina. Dvije utakmice na rasporedu su u subotu u 16:30 sati, a preostale utakmice odigrat će se u ponedjeljak s početkom u isto vrijeme. Gošk u subotu dočekuje na svom terenu vodeću Uraniju, dok Jadran (KS) dva dana kasnije gostuje kod imenjaka iz Tučepa.

Nakon poraza od Uskoka Gošk se okreće novim izazovima u potrazi za novim proljetnim bodovima. U 20. kolu dočekuju vodeću ekipu lige i eventualnom pobjedom ili remijem Gošk bi pomrsio planove ekipi iz Baške Vode. Gomiličani u drugom dijelu sezone igraju puno bolje, ali susret s Uranijom, koja ima najbolji napad i najbolju obranu lige bit će pravi omjer snage za Crveno-bijele. Utakmica je po rasporedu u subotu u 16:30 sati.

Jadran (KS) je dobrim igrama u posljednje vrijeme skočio na četvrtu poziciju prvenstvene ljestvice. Sućurani se ne žele tu zadržati, cilj je do kraja sezone probati preskočiti još koji klub. U ponedjeljak ih čeka dvoboj sa imenjakom iz Tučepa. Jadran se nalazi na sredini ljestvice sa ravnomjernim omjerom pobjeda, remija i poraza (7-6-6). Domaćin zaostaje četiri boda za ekipom iz Kaštel Sućurca i žele pobjedom tu prednost otopiti na jedan bod zaostatka, dok Jadran (KS) žudi za novom pobjedom.

20. kolo:
Subota, 15.4.2017, 16:30h
Mračaj – Glavice
Gošk – Urania

Ponedjeljak, 17.4.2017., 16:30h
Postira Sardi – Vinjani
Jadran (T) – Jadran (KS)
Sloga (M) – Jadran (S)
Mladost (P) – Mosor
Omladinac – Uskok


KOMENTARI: