hren
 

Kroz srijedu su na rasporedu uzvratne utakmice polufinala doigravanja za seniore. Mladost Ribola Kaštela za finale samo treba potvrditi odličnu igru iz prve utakmice, dok se u Rijeci čeka novi kiks HAOK Mladosti koja bi se tako oprostila od finala. Marina Kaštela u Poreču žele osigurati borbu za naslov, a tamo će ih čekati HAOK Mladost koja je s dvije pobjede izbacila Osijek.

U uzvratnoj utakmici Mladost Ribola Kaštela traži posljednju kartu za ulazak u finale. Na odličan put stali su prije tri dana kada su protiv Murse Osijek slavili s 3:0. Tada je Mladost bez problema svladala gostujuću ekipu koja će u novom okršaju pokušati pronaći slabu točku Kaštelana i iskoristit to kao svoju prednost. Unatoč gostujućem terenu za Kaštelane se očekuje da s novom pobjedom osigura miran odlazak u izravnu borbu za obranu peterostrukog naslova prvaka. Utakmicu sude Bruno Muha i Ernesta Dubac.

Polufinale:
Mursa Osijek – Mladost Ribola Kaštela (0:3) 18 sati
Rijeka – HAOK Mladost, (3:0) 19 sati

Superliga (seniorke)

Marinke ove sezone pišu povijest, a posebno se žele 'ugravirati' u prvakinje države. Bez poteškoća susrele su se s Porečom u prvoj utakmici polufinala doigravanja za prvakinje, finale im je nadohat ruke, a smiješi im se i treći trofej ove sezone. Zagrebačka Mladost je već u utorak odigrala drugu polufinalnu utakmicu u kojoj su svladali Osijek i plasirali se dalje. Utakmicu sude Bojan Brlas i Dajana Miškulin, a po rasporedu je u srijedu u 20 sati.

Polufinale:
Osijek – HAOK Mladost 0:3 (1:3)
Poreč – Marina Kaštela (0:3)


KOMENTARI: