hren
 

Najzanimljivija utakmica 7. kola, ona između vodećih 'Školjkaša' i Vinišća kao trećeplasirane ekipe na tablici završila je bez pobjednika pa tako već drugi tjedan za redom vodeći 'Školjkaši' ne uspijevaju pobijediti svoje protivnike. Utakmica sa Vinišćem imala je sličan tijek kao i ona protekle nedjelje kada su igrali protiv Bonita.

I protiv Vinišća 'Školjkaši' su skoro cijelu utakmicu bili u zaostatku, Vinišće je vodilo na poluvremenu, tu su prednost do 30. minute povećali na 4:2. Međutim, s pogocima Rožića i Plazonića ekipa Školjke 'Katić' uspijeva do 34. minute izjednačiti, ali i pored još nekoliko propuštenih šansi obiju ekipa rezultat je na kraju ostao 4:4.

Drugoplasirani Štafilićani vodili su rovovsku borbu protiv momaka iz Bonita koji su se dobro držali jedno poluvrijeme pa čak i veliki dio drugog poluvremena. Međutim, s dva pogotka Dolića i Pavičića pet minuta prije kraja utakmice Štafilićani su, što se tiče pitanja pobjednika zaključili utakmicu.


Kaštel Štafilić

Solinska ekipa Dar mar, koja isto tako ima pretenzije prema trećem mjestu na tablici nastavila je sa svojom serijom dobrih igara. Ovog puta bili su bolji od momaka iz Marine koji su pružili dobar otpor ekipi iz Solina, naročito u prvom poluvremenu. Međutim iskusnija ekipa Dar mara kažnjavala je u nastavku svaku pogrešku mlade ekipe iz Marine rezultat čega je i konačan rezultat utakmice.

Neugodan poraz, koji bi ih na kraju mogao stajati gubitka trećeg mjesta doživjela je u ovom kolu ekipa Marine Kaštela, bolja od njih u ovom kolu bila je ekipa Sv. Bare čiji položaj na tablici sigurno nije u skladu s kvalitetom igrača koje imaju na svom popisu.

Najlakše je do nova tri boda u ovom kolu došla ekipa Mladeži Hdz-a pošto njihov protivnik nije došao na utakmicu u predviđeno vrijeme.


KOMENTARI: