hren
 

JUDAŠI  JK KAŠTELA U ZAGREBU I PTUJU
Mladi judaši i judašice JK Kaštela prošlog su vikenda nastupali na turnirima u Zagrebu i Ptuju, gdje su odličnim borbama osvojili četiri zlatne, tri srebrne i pet brončanih medalja.

Trener Boška Rozga judaše je odveo na Pokal Ptuja, turnir na kojem je sudjelovalo 255 natjecatelja iz 27 klubova.
Mia Mihovilović osvojila je zlatnu medalju u konkurenciji kadetkinja do 70 kg, a njoj je pripala i bronca u kategoriji juniorki do 70 kg.
Ivan Rozga u kategoriji kadeta do 66 kg, Nina Jurić među kadetkinjama poviše 70 kg te Petar Vujić u konkurenciji kadeta do 81 kg, osvojili su srebrne medalje.
Juniori Ivan Stojković u kategoriji do 90 kg i Luka Davidović do 100 kg na ovom su se turniru okitili broncom.
Ovim rezultatima klub se u ekipnoj konkurenciji plasirao na 15. mjesto .

I dok je dio natjecatelja osvajao medalje u Ptuju, trener Nenad Buzov predvodio je natjecatelje koji su nastupali na 22. Međunarodnom kupu Maksimir, gdje je 314 natjecatelja iz 34 kluba nastojalo ostvariti što bolji rezultat.

Luka Milin u konkurenciji mlađih kadeta do 66 kg te mlađe kadetkinje Maja Franić do 70 kg i Nika Perišić poviše 70 kg, popeli su se na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja u svojim kategorijama,
Jelena Brešković u konkurenciji mlađih kadetkinja do 52 kg te Roko Jaman mlađi kadet u kategoriji do 66 kg, osvojili su brončane medalje.
Mate Rajčić i Roko Škomrlj u svojim su kategorijama ostvarili plasmane na peta mjesta, a pojedinačni rezultati klubu su donijeli 12. mjesto među ekipama.


KOMENTARI: