hren
 

UZVRATNE UTAKMICE
U subotu su na rasporedu uzvratne utakmice četvrtfinala doigravanja za prvaka u konkurenciji seniora i seniorki. Dok Mladost Ribola Kaštela i Marina Kaštela sitno broje do osiguravanja polufinala, Kaštela DC u Poreču lovi zaostatak iz prvog susreta.

Aktualni prvaci u subotu gostuju u Varaždinu tražeći i drugu pobjedu u četvrtfinalu s kojom koračaju dalje prema obrani naslova. Mladost je u četvrtak bez nekog velikog otpora svladao sutrašnjeg domaćina s 3:0, a potvrda prolaska očekuje se i u revanšu. Utakmicu sude Darko Detelj i Boris Vurušić.

Četvrtfinale:

Subota, 1.4.2017.
Centrometal – Mursa Osijek, 17:30
Kitro Varaždin – Mladost Ribola Kaštela, 19h
Sisak – Rijeka, 20h

Nedjelja, 2.4.2017.
Medicinar – HAOK Mladost

Superliga (seniorke)

Kaštela DC i dalje se muči s formom u proljetnom dijelu prvenstva. Zahvaljujući odličnim predstavama na jesen plasirale su se u prvu skupinu drugog dijela prvenstva, ali od tada još uvijek traže pobjedu. U prvoj utakmici četvrtfinala nadigrala ih je ekipa Poreča, koja sada na svom parketu lovi još jedno polufinale. Prošlogodišnji finalist Kupa loše je odigrao prvi dio sezone, ali u novoj godini brusi formu i korača prema naprijed. Kaštela DC, pak, ima posljednju šansu za što bolji rezultat ove sezone. Utakmicu sude Milan Rajković i Domagoj Niessner.

Zagrebački Olimpik domaćin je favoriziranoj Marini Kaštela koja na krilima pobjede u prvoj utakmici drži veliku prednost pred uzvrat. Kvaliteta je daleko na strani gostujuće ekipe te se prolaz dalje očekuje već nakon trećeg seta, ali valja vidjeti može li Olimpik pomrsiti planove kaštelanskim odbojkašicama. Utakmicu sude Antonio Pavičić i Igor Kranjc.

Četvrtfinale:

Subota, 1.4.2017.
Rijeka – HAOK Mladost, 18h
Poreč – Kaštela DC, 18:30h
Nova Gradiška – Osijek, 20h
Olimpik – Marina Kaštela, 20:30h


KOMENTARI: