hren
 

Šesto kolo Kvalifikacijske lige na rasporedu je ovoga vikenda sa nekoliko zanimljivih utakmica. Prve četiri ekipe prvenstva sastaju se međusobno, a najveću pozornost plijenit će utakmica između prvoplasiranog Verna i prvog pratitelja Ribole Kaštela.

Pravi test za Ribolu Kaštela sprema se u šestom kolu borbe za Premijer ligu. Vodeća ekipa prvenstva Vern dočekuje drugoplasiranu Ribolu na svom parketu. Vern je trenutno jedina neporažena ekipa s pet čistih pobjeda. Vern je bio uvjerljiv u A-2 ligi Centar sa devetnaest pobjeda u dvadeset i dva susreta te se kao prvak plasirao u Kvalifikacijsku ligu. Vern je ozbiljan kandidat za Premijer ligu, a to su pokazali prije dva tjedna kada su na Peščenici svladali Jazine Arbanase. Domaća ekipa želi reprizu te pobjede protiv kaštelanske ekipe, koja pak predvođena sjajnim Glavinićem nabrijano stiže u Zagreb.

„Protiv Kaštela očekujemo sličnu utakmicu kao protiv Jazina. Njihova igra vezana je uz učinak Glavinića i jako dobro znamo njegove igračke kvalitete i iskustvo koje ima. Svjesni smo koliko bi nam pobjeda u ovoj utakmici značila za dalje te se nadamo reprizi utakmice s Jazinama“, rekao je sportski direktor Verna Mario Kralj.

6. kolo:

Subota, 1.4.2017.
Vern – Ribola Kaštela, 14:30 sati
Grafičar – Pula 1981, 18 sati
Belišće – Rudeš, 19 sati

Nedjelja, 2.4.2017.
Podravac – Jazine Arbanasi, 17:30 sati
Borovo – Šanac Karlovac, 18:30 sati


KOMENTARI: