hren
 

Utakmicama 16. kola koje se igraju u nedjelju u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom nastavlja se ligaški dio natjecanja malonogometne lige grada Kaštela, a svaka bi sutrašnja utakmica mogla dosta utjecati na budući poredak većine ekipa, posebno se to odnosi na onih nekoliko ekipa koje pokušavaju osigurati barem treće mjesto na tablici jer tri prvoplasirane ekipe dobivaju pehar i medalje.

Tako Vinišće brani svoje 3. mjesto u lokalnom derbiju dvaju susjednih mjesta protiv mlade ekipe iz Marine dok će se Marina Kaštela nastojati riješiti Kalca, jednog od konkurenata u borbi za treće mjesto koji već dugo ne zna za pobjedu.

Ambicija prema 3. mjestu, naročito nakon serije dobrih partija sigurno se ne odriču niti momci iz solinske ekipe Dar mar dok bi susret između CB 'Arka' i Mladeži HDZ-a trebao proteći u fer i korektnog ozračju pošto ta utakmica nema nikakvog rezultatskog značaja.

Na kraju, Vodeći sastav lige Školjke 'Katić' koje su u dosadašnjem dijelu natjecanja, osim jednog neriješenog rezultata sve ostale utakmice riješili u svoju korist sutra igraju protiv FC Bonito Kaštela

Nedjelja, 26.03.2017. - 16. kolo:

17:25...FC Bonito Kaštela -- Školjke 'Katić'
18:20...CB 'Arka' -- Mladež HDZ-a Kaštela
19:15...MNK Marina -- MNK Vinišće
20:10...Marina Kaštela -- Kalac Gustirna
21:05...Sv. Bare -- Dar mar Solin
slobodna ekipa: Kaštel Štafilić-CB 'Virus'


KOMENTARI: