hren
 

JOŠ JEDNA BERBA MEDALJA OBA KAŠTELANSKA KLUBA
Prošlog vikenda u Velikoj Gorici održan je judo turnir „Turopoljska frka“ na kojem su nastupili judaši i judašice iz 37 klubova, a najbolji ekipni rezultat postigli su članovi JK Kaštela, kojima je pripao vrijedan pehar za osvojeno prvo mjesto.

Među 397 natjecatelja  u konkurencijama mladih judaša do 8, 10, 12 i 14 godina, uz JK Kaštela nastupili su i judaši JK Dalmacijacement, koji su se na kraju natjecanja plasirali na 19. mjesto.

Odlične borbe donijele su u JK Kaštela i 16 pojedinačnih medalja, od toga šest zlatnog, tri srebrnog i sedam brončanog sjaja.

Uspjehu svog kluba tako su zlatnim medaljama u svojim kategorijama doprinijeli Hrvatin Franić, Tea Mišković, Marko Rajčić, Bruno Rozga, Roko Rozga i Matea Šustić.
Srebro su osvojili Fabian Matijaca, Iva Radić i Josip Rozga, dok su brončana odličja pripala Ivanu Brnadi, Lauri Lagator,  Andriji Ljubiću, Nini Perišić, Roku Vujiću,  Marinu Vulasu i Jakov Žuniću.
Peta mjesta osvojili  su Leonarda Butir,  Nikola Svalina i Luka Zorotović, na sedmo mjesto plasirao se Toma Batinović, deveto mjesto pripalo je Duji Buzovu i LukrecijiTešija, dok je Ante Bikić ostao bez plasmana.
Mlade judaše do ovog uspjeha vodili su treneri Boško Rozga i Nenad Buzov .

Mala delegacija JK Dalmacijacement u Velikoj Gorici, pod okriljem trenera Josipa Barića, okitila se jednim zlatom i jednim srebrom te s nekoliko plasmana od petog do devetog mjesta.

Zlatna medalja pripala je Loreni Pavelin, dok se srebrom okitila Lea Delić.
Luka Delić i Lana Delić osvojili su peta mjesta u svojim kategorijama, dok su Lana Jerkunica i Laura Kesovija ostvarili plasman na sedma mjesta.


KOMENTARI: