hren
 

Mladost Ribola Kaštela u 11. kolu odbojkaške Superlige gostuje kod trećeplasirane Rijeke, dok odbojkašice u domaćim zadaćama igraju protiv zagrebačke Mladosti i Osijeka. Sve utakmice na rasporedu su u subotu, a utakmice u dvorani u Kaštel Starom počinju u 16:45 odnosno 19.15  sati.

Odbojkaši kaštelanske Mladosti pobjedom u derbiju prije dva dana napravili su golemi korak prema prvom mjestu u doigravanju. Nedostaje im još jedna pobjeda koju imaju prigodu ostvariti u subotu u Rijeci. Rijeka je s tri pobjede i devet bodova praktički osigurala treću poziciju, a Mladost Ribola Kaštela do sada se bez velikih problema suočavala s Riječanima. Jedino vrijedi istaknuti gostovanje Mladosti u četvrtom kolu u kojem je Rijeka pružila jako dobar otpor, ali je rezultat ipak bio na strani gostiju (3:1).

11. kolo:
Subota, 18.3.2017.
Rijeka – Mladost Ribola Kaštela, 18h
Mursa Osijek – HAOK Mladost, 20h

Superliga (seniorke)

Kaštelanske odbojkašice ove subote su u domaćim zadaćama. Marina Kaštela s početkom u 16:45 sati dočekuje trećeplasirani Osijek. Osječanke su jedine koje su Marini uspjele otrgnuti barem jedan bod ove sezone. Prije nešto manje od mjesec dana, u posljednjem međusobnom dvoboju, Osječanke su vodile dva puta, ali su oba puta Marinke sustizale rezultat i na kraju slavile u petom setu. Marina je u srijedu pobjedom protiv Kaštela DC osigurala prvo mjesto za doigravanje, ali se glad za pobjedom nije umanjila. Štoviše, Marina želi nastaviti nevjerojatno rekordan niz pobjeda u prvenstvu.

Nakon Marine Kaštela i Osijeka na parket će odbojkašice Kaštela DC i HAOK Mladosti. Zagrepčanke su ove sezone u sva četiri međusobna susreta s lakoćom svladale prepreku Malenih koje u drugom dijelu natjecanja još ne znaju za pobjedu, osim pobjede protiv Osijeka koja se bilježi u sklopu prenošenja bodova iz prvog kruga. Obje utakmice sude Vedran Juravić i Ivica Špadina.

11. kolo:
Subota, 18.3.2017.
Marina Kaštela – Osijek, 16:45h
Kaštela DC – HAOK Mladost, 19:15h


KOMENTARI: