hren
 

DRUGI DIO PRVENSTVA
Drugi dio prvenstva započinje u subotu s novim izazovima za kaštelanske klubove. Kaštela DC ide na teško gostovanje kod HAOK Mladosti gdje će pokušati iznenaditi domaćina. Mladost Ribola Kaštela i Marina Kaštela imaju nešto lakši zadatak; Mladost kod kuće igra protiv Rijeke, a Marina gostuje u Osijeku.

Nakon samo tjedan dana odbojkaši Mladosti Ribole Kaštela i Rijeke ponovo se susreću u dvorani u Kaštel Starome. Na početku drugog dijela prvenstva kaštelanska Mladost s vodeće pozicije napada Rijeku koja je u drugi krug prenijela samo dva boda. Mladost ima gotovo maksimalan učinak s dva boda prednosti ispred zagrebačke Mladosti s kojom će Kaštelani voditi tijesnu borbu do samoga kraja. Prošlog tjedna Mladost je s laganih 3:0 svladala Rijeku, domaćin zna kako se postaviti u utakmici i kako doći do nova tri boda. Utakmica je po rasporedu u subotu u 18:30 sati, a sudit će Ivica Špadina i Marija Jakovac.

7. kolo:

Subota, 25.2.2017.
HAOK Mladost – Mursa Osijek, 17h
Mladost Ribola Kaštela – Rijeka, 18:30h

Super liga (seniorke)
U drugi dio natjecanja obje kaštelanske ekipe nalaze se u prvoj skupini. Marina Kaštela na sjajnoj je poziciji s maksimalnih osamnaest bodova, šest više od drugoplasirane HAOK Mladosti. Kaštela DC u drugi dio prenijela je samo četiri boda pa će Malene više vodit borbu s Osijekom oko treće pozicije koja vodi u bolji plasman u samu završnicu prvenstva. Ovoga vikenda obje kaštelanske ekipe su na gostovanju. Marina gostuje u Osijeku, dok Kaštela DC ide na noge HAOK Mladosti protiv koje je ove sezone gubila u sve tri utakmice. U Zagrebu nemaju što izgubiti, mogu samo iznenaditi braniteljice naslova, dok Marina u Osijeku lovi nova tri boda u svojoj nezaustavljivoj seriji u domaćem prvenstvu.

7. kolo:

Subota, 25.2.2017.
Osijek – Marina Kaštela, 18h
HAOK Mladost – Kaštela DC, 19:30h


KOMENTARI: