hren
 

ŠEST PRVIH MJESTA
Učenici judaši iz osnovne škole Prof. Filipa Lukasa iz Kaštel Starog, na Županijskom školskom prvenstvu, održanom u Splitu, osvojili su prvo mjesto u muškoj konkurenciji, dok su judašice iz Kaštel Starog bile četvrte, a iz škole Primorski Dolac na petom mjestu.

Judaše iz Kaštel Starog na natjecanju je vodila prof. Marija Žižić, učenike iz Primorskog Doca prof. Denis Puljiz, a kako su svi natjecatelji članovi JK Kaštela, s njima su trenirali treneri Boško Rozga, Ante Batinić i Jerko Mrković.

Članovi momčadi koji su odnijeli pobjedi na županijskom natjecanju bili su osvajači prvih mjesta Roko Rozga, Luka Zorotović i Ivan Škomrlj, Marko Vujić, Nikola Zorotović, Josip Rozga, Marko Tendžera i Roko Jaman koji su osvojili druga mjesta te trećeplasirani Vinko Milić, Filip Botić, Luka Milin, Antonio Jurić Pešić, Jakov Žunić i Hrvatin Franić, kao i Nikola Botić koji se plasirao na peto mjesto i Matija Šustić na sedmo mjesto.

Judašice JK Kaštela, koje su nastupale za ekipe Prof. Filipa Lukasa te Primorski Dolac, bile su Nika Perišič, Matea Šustić i Ana Žunić, koje su pobijedile u svojim konkurencijama, Lukrecija Tešija, Iva Radić, Helena Brešković i Nina Perišić, kojima je pripalo srebro te trećeplasirana Laura Lagator.

Ovim rezultatom muški tim škole Prof. Filipa Lukasa plasirao se na Školsko prvenstvo Hrvatske.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij