hren
 

Kaštela su dobila nove finaliste Kupa malonogometne lige grada Kaštela, to su Školjke 'Katić' i Mladež HDZ-a Kaštela. Dok se za plasman 'školjkaša' može kazati da je to za njih postalo nešto normalno, momcima iz Mladeži HDZ-a ovo će biti prvi nastup u finalu Kupa lige.

Školjke Katić'..-..Marina Kaštela  7:3..(1:0) 
(Kovačević 2, Z. Plazonić 2, Katalinić, Pavičić, Šimunović..-..Šarić 2, Konsa)

Mladež HDZ-a Kaštela...-..MNK Marina 4:1..(1:0)
(Olujić 3, Poljak..-..D. Šalov)

Svoj plasman u finale 'školjkaši' su osigurali teže nego što se očekivalo, tek u posljednjoj četvrtini utakmice. Naime u 32. minuti rezultat je bio izjednačen 3:3, ali samo dvije minute kasnije Školjke 'Katić' lijepim pogotkom Šimunovića ponovo vode. To je, izgleda, bilo previše za mlade momke iz Marine Kaštela koji su pokušavali barem izjednačiti, ali kvalitetnija i iskusnija ekipa Školjaka 'Katić' iz brzih kontranapada kažnjavala je svaku grešku njihove obrane.

Svoj prvi plasman u finale Kupa iskusna ekipa Mladeži HDZ-a Kaštela ostvarila je nakon bolje igre tijekom cijele utakmice protiv momaka iz Marine, a najviše zasluga za to pripada trostrukom strijelcu Olujiću. Iako je Mladež HDZ-a vodila cijelo vrijeme, mlada ekipa iz Marine nije se predavala, u 35. minuti došli su na gol zaostatka, međutim pogocima Poljaka i Olujića u samoj završnici ekipa Mladeži HDZ-a otklonila je, ako je uopće i postojala, svaku sumnju oko konačnog rezultata

Fiinalna utakmica Kupa lige već dugi niz godina igra se početkom mjeseca ožujka kao sastavni dio proslave Dana grada Kaštela, a ove godine igrati će se u nedjelju 05. ožujka.

Odigrana je i zaostala utakmica 9. kola Dar mar Solin..-..FC Bonito Kaštela u kojoj je ekipa iz Solina zabilježila uvjerljivu pobjedu od 6:0 čime je ostvarila napredak na tablici te sada, nakon 12. kola dijeli 4. i 5. mjesto s Vinišćem.


KOMENTARI: