ŽUPANIJSKI KUP
Sredinom veljače tradicionalno započinje Županijski kup Splitsko-dalmatinske županije. U prvom kolu nalaze se sva tri kaštelanska predstavnika, od kojih se dva susreću u međusobnom dvoboju.

Županijski kup uvijek je priprema za proljetni dio prvenstva. Malo koji klub ide na ostvarenje rezultata u Županijskom kupu, kaštelanski klubovi rijetko su se plasirali u samu završnicu. Za jedan od kaštelanskih klubova prvo kolo bit će ujedno i zadnje ove sezone jer je ždrijeb zajedno spojio Gošk i Jadran. Obje ekipe odlučno se pripremaju za nastavak prvenstva, posebno Gošk koji se pojačao s nekoliko zvučnih pojačanja. Ova utakmica prava je provjera snaga na početku drugog dijela sezone. Utakmica je po rasporedu u subotu u 14:30 sati.

Dobru provjeru imat će i Val koji gostuje u Vranjici protiv Omladinca. Omladinac je ekipa koja se već duže vrijeme nalazi u Županijskoj ligi, ali se uvijek nalazi u gornjem dijelu ljestvice. Kaštelanski klub ove zime doživio je val promjena u igračkom kadru, a u dosadašnjim prijateljskim utakmicama trener Milić uigravao je svoj tim. Utakmica je po rasporedu u subotu u 14:30 sati.

1. kolo:

Subota, 18.2.2017., 14:30h
Čaporice – Osk
Pojličanin 1921 – Mosor
Glavice – Hrvace
Adriatic – Solin
Kamen – Imotski
Vinjani – Mladost (P)
Gošk – Jadran (KS)
Omladinac – Val

Nedjelja, 19.2.2017., 14:30h
Dalmatinac – Sloga (M)
Trogir 1912 – Primorac 1929
Jadran (T) – Junak
Uskok – Dugopolje
Jadran (S) – Omiš
Postira Sardi – Orkan
Mračaj – Croatia (Z)
Urania – Zmaj (M)


KOMENTARI: