VRAĆAJU SE RUKOMETAŠICE
Borbu za opstanak u ligi Ribola Kaštela nastavlja na teškom gostovanju kod Umaga. Dvanaesto kolo obilježit će još derbi Varaždina i Dubrave. Ovog vikenda na parkete se vraćaju i rukometašice Marine Kaštela koja u subotu gostuje u Makarskoj.

Rukometaši Ribole otvorili su pobjedom proljetni dio prvenstva u kojem trebaju nastaviti osvajati bodove ukoliko žele ostati u ligi. I dalje su na začelju s četiri boda koliko ima i Metalac, a ispred njih nalazi se Rudar s pet bodova više. U dvanaestom kolu Ribolu očekuje težak zadatak u Umagu. Četvrti Umag vodi borbu oko drugog mjesta sa Spačvom, Porečom i Varaždinom, a do sada su u jedanaest utakmica upisali šest pobjeda. Za Kaštelane je ova utakmica pravi test zrelosti i borbe za opstanak, posebno jer svaki bod u gostima u ovakvoj situaciji mogu biti spasonosni. Utakmica je po rasporedu u subotu u 19 sati.

12. kolo:
Varaždin – Dubrava
Gorica – Rudar
Spačva – Poreč
Zamet – Metalac
Umag – Ribola Kaštela

2. HRL – jug (seniorke)
Na parkete se nakon tromjesečne stanke vraćaju rukometašice koje nastupaju u 2. HRL. Marina Kaštela nastavlja pohod na vodeću Petason Vranjic u Makarskoj gdje ih dočekuje šesta ekipa lige. Hoteli Makarska ove sezone su u nešto boljem izdanju nego prošle godine. U sedam utakmica upisale su tri pobjede i premda imaju četiri poraza imaju pozitivnu gol razliku. Ipak, domaćim rukometašicama bit će teško zaustaviti drugi napad lige. Utakmica je po rasporedu u subotu u 17 sati.

10. kolo:
Zadar – Orkan
Hoteli Makarska – Marina Kaštela
Metković – ŽARK Split
Sinj – Petason Vranjic
Dubrovnik, slobodan


KOMENTARI: