hren
 

Tri utakmice srednjoeuropske lige na rasporedu su ovoga vikenda u dvorani u Kaštel Starom. Mladost Ribola Kaštela ugostit će slovensku ACH Volley Ljubljanu i austrijsku Posojilnicu. Mladost će igrati u petak i u nedjelju, dok će se gostujuće ekipe međusobno sastati u subotu.

Nastup u srednjoeuropskoj ligi ove sezone nije donio količinu bodova koju je Mladost prošle godine ostvarila i bila blizu Final foura. Nakon četiri utakmice Mladost je bez pobjede, baš kao i mađarski Vegyesz s kojom Kaštelani još trebaju igrati. Ovaj vikend u goste im stiže vodeća ekipa lige iz Ljubljane s pet pobjeda i jednim porazom. Pobjedom bi osigurali prvo mjesto i završnicu MEVZA kupa koju su svojom igrom i zaslužili. Austrijska Posojilnica, pak, s devet bodova još je u igri. Nalaze se na petom mjestu, a čak tri ekipe ispred njih imaju po dvanaest bodova. S druge strane, Mladost ima dvije utakmice manje od ostalih, ali sa samo jednim bodom izgubljene su sve šanse za odlazak dalje. No, skupljati iskustvo u europskim utakmicama vrijedna je stvar za ambicioznu Mladost.

Prvu utakmicu Mladost Ribola Kaštela igra u petak s početkom u 19 sati protiv ACH Volley Ljubljane, a dva dana kasnije na rasporedu je utakmica s austrijskom Posojilnicom.

Petak, 10.2.2017., 19h
Mladost Ribola Kaštela – ACH Volley Ljubljana

Subota, 11.2.2017., 19:30h
ACH Volley Ljubljana – Posojilnica

Nedjelja , 12.2.2017., 18h
Mladost Ribola Kaštela – Posojilnica


KOMENTARI: