hren
 

ŠEST VRIJEDNIH MEDALJA ZA KAŠTELANE
Na prvenstvu Hrvatske za kadetkinje i kadete u judu, koje se proteklog vikenda održalo u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu, Katarina Krišto iz JK Dalmacijacement postala je državna prvakinja. Njen klupski kolega Roberto Raca i Mia Mihovilović iz JK Kaštela s ovog su prvenstva donijeli titule viceprvaka.

Na prvenstvu je nastupilo 195 mladih judaša i judašica iz 35 hrvatskih klubova, među kojima je bilo i 11 predstavnika JK Kaštela,pod budnim okom trenera Boška Rozge i Ante Batinića te šest natjecatelja iz JK Dalmacijacement, koje je predvodio trener Josip Barić.

Osim zlatne medalje Katarine Krišto i srebrne medalje Roberta Race za JK Dalmacijacement medalju je osvojila i Ana Ljubić, osvojivši treće mjesto u svojoj kategoriji.

U JK Kaštela, uz srebro Mije Mihovilović, bogatiji su i za dvije bronce Nikole Zorotovića i Nine Jurić.

Plasman na peta mjesta na natjecanju su ostvarili Ivan Škomrlj, Maja Franić i Nika Perišić iz JK Kaštela, a članica ovog kluba Ana Žunić bila je na kraju sedma.
Od natjecatelja kluba iz Rudina Ivan Rozga, Petar Vujić i Petar Grabić plasirali su se na deveta mjesta, a isti plasman ostvarili su Petra Kovač i Bruno Zebić, judaši Dalmacijacementa.
Bez plasmana na ovom natjecanju ostali su tek po jedan član oba kaštelanska kluba, Tonći Antunović i Ivana Zorotović.


KOMENTARI: