hren
 

Nakon što su prošle sedmice utakmicama 11.kola odradili prvi dio prvenstva kaštelanski malonogometaši odradili su ove nedjelje i četvrtfinale Kupa lige.

Na sve četiri utakmice viđen je kvalitetan nogomet, pobjednik je na svim utakmicama bio neizvjestan do samog kraja pa je čak i utakmica između Štafilićana i Marine Kaštela riješena tek u zadnjoj četvrtini utakmice kada su mladi momci Marine Kaštela bili nemilosrdni prema Štafilićanima kažnjavajući svaku njihovu grešku.

Prolaz u polufinale Kupa osigurala je i mlada ekipa iz Marine koja je u utakmici s puno pogodaka pobijedila FC Bonito.

Lanjski prvaci Školjke 'Katić' ozbiljno su shvatili svog četvrtfinalnog protivnika ekipu CB 'Arka'. Utakmica je velikim dijelom bila neizvjesna, Školjkaši su cijelo vrijeme vodili s 1-2 gola razlike da bi što se utakmica bližila kraju njihova prednost bila sve veća.

U posljednjoj utakmici četvrtfinala ekipa Mladeži HDZ-a Kaštela s po jednim pogotkom u svakom poluvremenu bila je bolja od ovog puta indisponiranih momaka iz ekipe Kalac Gustirna.

Kao što svi ljubitelji malog baluna u Kaštelima znaju finale Kupa lige već dugi niz godina igra se početkom mjeseca ožujka kao sastavni dio proslave Dana grada Kaštela.

Rezultati četvrtfinala Kupa lige:
MNK Marina..-..FC Bonito Kaštela 6:7..(3:4)
Kaštel Štafilić-CB 'Virus'..-..Marina Kaštela 1:5..(1:1)
Školjke Katić'..-..CB 'Arka' 7:5..(3:2)
Kalac Gustirna..-..Mladež HDZ-a Kaštela 0:2..(0:1)


KOMENTARI: