hren
 

U VRHU ORGANIZACIJE I NOVAK I CVETNIĆ
Na redovnoj Izbornoj skupštini Hrvatskog šahovskog saveza održanoj u Zagrebu, prvi čovjek kaštelanskog šahovskog kluba „Petar Sedlar Pepe“, Ivica Brkić, po drugi put je izabran za dopredsjednika ove krovne šahovske organizacije u Hrvatskoj.

U radu Skupštine, od 43 člana, predstavnika županijskih šahovskih saveza, sudjelovalo je njih 41, od kojih je Brkiću za mjesto dopredsjednika glas dalo 29 delegata.

Za novog predsjednika HŠS-a, glasovima 22 delegata u drugom krugu, postao je Roland Tomašić iz Čakovca.


Ivica Brkić

Na Skupštini je izabran i novi Upravni odbor, u koji su uz novog predsjednika i dopredsjednika ušli Branimir Jukić, Nenad Vlašić, Nenad Škare, Željko Mitrović, Mario Zovko i Ivan Mandekić te još jedan član kaštelanskog kluba, Vladimir Cvetnić, kao predstavnik sudaca.
Član kaštelanskog kluba Milivoj Novak, ovom je prilikom dobio povjerenje delegata te uz Stipu Lacmanovića, Tomislava Čanića, Jakova Pavića, Ivu Popovića i Josipa Jurmana, izabran za člana Stegovnog suda.

- Ovaj izbor nije samo priznanje nama kao osobama i šahovskim djelatnicima, već cijelom klubu na dosadašnjem radu i uspjesima – kratko je izbor komentirao Ivica Brkić.

A da uspjeha ima, govori podatak da kaštelanski klub, nakon plasmana u najjaču 1A ligu čvrsto drži četvrto mjesto na tablici, uspješni su u nastupima u 2., 3. i 4. ligi, a posebno u 1. kadetskoj ligi, pa je ovakvo priznanje njihovih kolega bilo i očekivano.


KOMENTARI: