hren
 

U SRIJEDU PRVA PRIPREMNA UTAKMICA
Nogometaši Goška pod palicom trenera Radoslava Tomasa u prvom su stadiju priprema za proljetni dio sezone. Situacija na prvenstvenoj ljestvici nije bajna, a postavlja se pitanje i oko broja klubova koji ispadaju iz 1. Županijske lige, pa se klub iz Gomilice trudi što spremnije ući u drugi dio kako bi bodovima izbjegli opasnu zonu i priključili se klubovima koji su se bodovno odviše odmakli.

Velika vijest je da će do ljeta crveno-bijeli dres nositi Branko Čubrilo. Neumorni kaštelanski napadač na nagovor bivšeg suigrača Tomasa odlučio je pripomoći Gošku. Osim njega, u klub su stigli Ivan Periš iz Jadrana, Stjepan Roić iz Omiša te Nikola Zec koji se vratio u svoj matični klub. Već u srijedu ih očekuje prva pripremna utakmica protiv stobrečkog Primorca, a u nastavku se očekuje još nekoliko utakmica koji će poslužiti brušenju forme.

„U ponedjeljak smo krenuli s pripremama, imamo dobar broj igrača. Pojačali smo se s nekoliko igrača te nam je cilj osvojiti što više bodova u drugom dijelu sezone. Želimo osigurati ostanak, a želja je i da se pobjedama priključimo klubovima iz sredine ljestvice. Što se tiče odlazaka, za sad nitko nije napustio klub, ali ćemo tijekom priprema vidjeti tko zadovoljava“, rekao je trener Tomas.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij