hren
 

ZAGREB OPEN
U sportskoj dvorani Sutinska vrela u Podsusedu, u organizaciji JK Panda, proteklog je vikenda održan judaški turnir međunarodni Zagreb open, a među 468 natjecatelja iz 64 kluba, za što bolje plasmane borili su se i članovi JK Dalmacijacement i JK Kaštela te se u svoje klubove vratili s 12 medalja različitog sjaja.

Najbolji u svojim konkurencijama bili su Katarina Krišto u kategorijama mlađe kadetkinje i kadetkinje i Lovre Barišić u mlađim seniorima iz JK Dalmacijacement te Mia Mihovilović među kadetkinjama i Fabjan Matijaca u konkurenciji dječaci do 14 godina iz JK Kaštela, kojima su zasluženo pripale zlatne medalje.

Srebrne medalje na turniru osvojili su mlađa seniorka Martina Žarković te Nina Jurić među kadetkinjama iz JK Kaštela, kao i Marin Jerkunica među mlađim seniorima i Iva Krišto u konkurenciji djevojčice do 14 godina iz JK Dalmacijacement.

Treće mjesto i brončane medalje osvojili su mlađi senior Luka Davidović i kadetkinja Ivana Zorotović iz JK Kaštela te kadet Roberto Raca među natjecateljima Cementaša.

Peto mjesto u svojoj kategoriji ostvario je Roko Listeš, sedma mjesta Dorijan Šunjerga i Luka Teklić, svi iz JK Dalmacijacement, dok je  Petar Vujić iz kluba iz Rudina ovog puta imao najmanje sreće od Kaštelana te ostao bez plasmana.

Judaše iz Rudina na turniru je vodio trener Boško Rozga, dok je trener Josip Barić budnim okom pratio nastupe JK Dalmacijacement.    
U ekipnim plasmanima JK Dalmacijacement zauzeo je osmo, a JK Kaštela 13 mjesto.         


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara