hren
 

HRVATSKA DOZNALA PROTIVNICE U FED CUPU
Hrvatska Fed Cup reprezentacija doznala je imena suparnica na turniru Prve skupine tog natjecanja, koji će se održati u estonskom Tallinnu od 6. do 11. veljače. Kao jedan od četiri nositelja Hrvatska je imala povlašten ždrijeb, te je temeljem plasmana na rang listi reprezentacija u Fed Cupu stavljena u grupu B, gdje će još igrati Mađarska i Bosna i Hercegovina.

Izbornica hrvatske reprezentacije Iva Majoli prijavila je sastav u kojem su Ana Konjuh, Donna Vekić, Tena Lukas i Lea Bošković. Za Mađarsku su prijavljene Tímea Babos, Dalma Gálfi, Fanny Stollár i Ágnes Bukta, a za Bosnu i Hercegovinu Dea Herdželaš, Jelena Simić, Anita Husarić i Nefisa Berberović.

Pobjednik grupe B će u "polufinalu" igrati s pobjednikom grupe C, u kojoj su Velika Britanija, Turska, Latvija i Portugal. Pobjednik tog "polufinalnog" susreta plasirat će se u travanjske kvalifikacije za Svjetsku skupinu II.

 

KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_5877)

    Lija propagira Lukasove.....Drugi put nečeš dobit tiskovine u Virusa....Ajde na terene u Lukasa neka ti oni daju.....hehe

    oko 3 godina prije
  • (Gost_1202)

    A baš si pametan ako neče Lukasove al ce reklamirat tebe skupa sa Virusom ajde mudrijaši .

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij