hren
 

DEVET EKIPA IZ TRI GRADA
Na tradicionalnom Bowling turniru za osobe s posebnim potrebama, koji su u sportskom centru Octopus organizirali Udruga tjelesnih invalida Kaštela i Udruga Zvono iz Splita, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, sudjelovalo je devet ekipa među njima ekipa kaštelanske Udruge tjelesnih invalida

Turnir je otvorio Hrvoje Kujunđić, zamjenik predsjednika Sportskog saveza osoba s invaliditetom, koji je ovim putem podržao rad udruga.

Devet ekipa iz Splitsko – dalmatinske županije koje su sudjelovale u natjecanju bile su  
udruga Srce, centar za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez iz Vrlike, centar Mir iz Rudina, splitski centri Juraj Bonači, Firule i centar za autizam, splitske udruge Lastavice i Zvono te Udruga tjelesnih invalida Kaštela.
Prvo mjesto ove godine zauzela je ekipa centra Firule, drugo mjesto pripalo je centru Juraj Bonači, treći su bili predstavnici udruge Zvono, dok je ekipa UTI Kaštela zauzela četvrto mjesto.

Ekipu UTI ove godine predstavljali su Branimir Čorić, Josip Rajčić - Raja, Miljenka Biliškov, Nediljko Botić, Josip Rajčić i Zoran Ninković, dok su trenerice bile Nataša Horvat i Sanja Biliškov.

- Ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima i suorganizatorima ovogodišnjeg. turnira u bowlingu, jer bez vas ovo ne bi bilo moguće ostvariti – poručili su iz Udruge tjelesnih invalida Kaštela.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara