hren
 

MARINKE KOD NEUGODNOG OSIJEKA, NOVA GRADIŠKA DOLAZI U KAŠTELA
Osmo kolo odbojkaške Superlige za seniore u četvrtak će otvoriti Karlovac i Mladost Ribola Kaštela, dok se ostale utakmice igraju u subotu i nedjelju. Osmo kolo za seniorke igra se za vikend, uz nove izazove za kaštelanske predstavnike. Marinke gostuju kod neugodnog Osijeka, dok Kaštela DC dočekuje Novu Gradišku.

Superliga – seniori

Branitelj naslova u osmom kolu nove bodove tražit će protiv uvjerljivo posljednje ekipe prvenstva. Karlovac je u šest odigranih utakmica upisao isto toliko poraza, pritom osvojivši samo dva seta. S druge strane, raspucani Mladostaši u odličnoj su formi te se protiv Karlovca očekuje nova trica na bodovnom stanju. Utakmica će se odigrati u četvrtak, 1. prosinca s početkom u 19:45, a utakmicu sude Ilija Gvozden i Tomislav Adamek.

8. kolo:
Karlovac – Mladost Ribola Kaštela
Rijeka – HAOK Mladost
Sisak – Mursa Osijek
Šibenik 91 – Centrometal

Superliga – seniorke

U odličnoj formi nalazi se i Marina Kaštela koja sa sedam pobjeda i bez poraza čvrsto drži vodeću poziciju. U subotu s početkom u 20 sati gostuju protiv neugodnog, četvrtog Osijeka. Osječanke imaju četiri pobjede i tri poraza, a do sada su pokazale zrelost za borbu za treće mjesto. Svladale su dva izravna konkurenta Poreč i Kaštela DC, no porazom protiv Nove Gradiške dopustile su Kaštela DC da ih preskoče na ljestvici. Marinke bi eventualnom pobjedom pomogle 'Malenima', ali pritom i zadržale vodstvo naspram HAOK Mladosti koja vreba kiks iza leđa Marinki. Utakmicu sude Domagoj Vinković i Damir Pišćak.

Kaštela DC u subotu dočekuje Novu Gradišku. Malenima će to biti treća utakmica zaredom na domaćem parketu, pošto su prethodno igrali sa HAOK Mladosti u Kupu te Vukovarom u prvenstvu. Trener domaće ekipe najavio je utakmicu s Novom Gradiškom kao jednom od ključnih za ulazak među prve četiri ekipe, a s nova tri boda taj bi cilj bio bliži. Utakmica je na rasporedu u subotu u 19 sati. Utakmicu sude Vedran Juravić i Tajana Maričić.

8. kolo:
Osijek – Marina Kaštela
HAOK Mladost – Vukovar
Kaštela DC – Nova Gradiška
Rockwool – Poreč 


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_8131)

  Idemo MALENE, ovaj portal vas podcjenjuje.Ka slucajno ste trece!
  Mozete vi i vise i bice jos bodova .

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8722)

  Aj lec

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3149)

  ...spavat

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara