hren
 

Nakon što su protekle nedjelje odigrane utakmice 6. kola, ovog su vikenda kaštelanski malonogometaši odradili nekoliko zaostalih utakmica sakupljenih u prvih šest kola.

Rezultati odgođenih utakmica:

2. kolo...Sv. Bare..-..MNK Marina.................................4:10..(2:7)
5. kolo...Mladež HDZ-a Kaštela..-..CB 'Arka'................2:4...(0:2)
1. kolo...MNK Vinišće..-..Kaštel Štafilić-CB 'Virus'........4:4...(2:3)
1. kolo...Dar mar Solin..-..Bugsy bar.............................6:2...(2:1)

Vodeći Štafilićani propustili su priliku da znatnije povećaju svoju prednost pred 'Školjkašima' (koji imaju jednu zaostalu utakmicu sa Sv. Barom), međutim ovog puta naletjeli su na ozbiljnog protivnika, ekipu Vinišća kojoj je, nakon što su prošle nedjelje odigrali neriješeno sa Školjkama 'Katić' to uspjelo i ovog puta protiv Štafilićana. Iako su Štafilićani početkom drugog dijela vodili s 4:2 uporni momci iz Vinišća uspjeli su u posljednjoj četvrtini izjednačiti.

S još jednom visokom pobjedom, ovog puta protiv ekipe Sv. Bare te ponajviše zahvaljujući svojim četverostrukim strijelcima Anti Šalovu i Ivanu Paladi ekipa iz Marine pridružila se Školjkama 'Katić' i Marini Kaštela kao prvim pratiteljima vodećih Štafilićana.

S novim pobjedama ekipe CB 'Arka' i Dar mar Solin popravile su svoj položaj na tablici tako da su sada prvi pratitelji vodeće četvorke koja ipak ima solidnu bodovnu prednost pred njima.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara