hren
 

KAŠTELIMA ŠEST, A CEMENTAŠIMA DVA ZLATA
U sportskoj dvorani u Mokošici proteklog vikenda održan je 10. međunarodni Kup Mokošice za mlađe uzraste, na kojem je nastupilo 266 natjecatelja iz 22 kluba, a među njima i judaši JK Kaštela i JK Dalmacijacement, koji su osvojili ukupno 21 medalju.

Zlatne medalje pripale su Luki Milinu, Jeleni Brešković, Mariji Ivakić, Vinku Miliću, Tomi Batinoviću i Leonardi Butir iz JK Kaštela te Mislavu Goiću i Dominiku Milasu iz JK Dalmacijacement.

Stipe Iličić i Roko Listeš među Cementašima, kao i Ivan Škomrlj, Roko Škomrlj, Slavko Škopljanac, Tea Mišković, Ivano Hasić Taslak i Marko Rajčić iz JK Kaštela, osvajači su srebrnih medalja na turniru.

Brončane medalje osvojili su Carllo Skelin, Mate Rajčić, Hrvatin Franić, Petra Barić i Andrija Ljubić, članovi kluba iz Rudina.

Od kaštelanskih judaša plasmane su ostvarili i Dominik Mišković (KŠ), Nikola Svalina (KŠ) i Luka Sabljić (DC), osvojivši peta, Tina Šundov (DC), Ante Bikić (KŠ) i Mate Škopljanac (KŠ) plasiravši se na sedma, te Jakov Žunić (KŠ), Luka Martinović (KŠ), Toni Zokić (KŠ), Roko Rozga (KŠ) i Vanja Senjanin (DC) osvojivši deveta mjesta u svojim kategorijama.

JK Kaštela na ovom je turniru osvojio ekipno prvo mjesto.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara