hren
 

RED JEDRENJA, RED DRUŽENJA ZA KRAJ SEZONE
Ove nedjelje JK Marina Kaštela bio je domaćin 16. Bavadria kupa, pozivne regate koja je i ovaj put okupila prijatelje jedriličare koji su uz jedrenje i druženje  zaokružili ovogodišnju sezonu jedrenja.

Na regati je sudjelovalo 90-ak ljudi na devet brodova, a jedrilo se Kaštelanskim zaljevom. Posade sudionici bili su „Srebrena“ HRM-a sa skiperom Nevenom Katićem, „Farska“ Lučke kapetanije i skiper Milivoj Farčić, „Maslinova“ Marine Kaštela na kojoj je skiper bio Josip Berket, „Stipanska“, još jedan brod Marine Kaštela sa skiperom Stipom Ćesićem, „Lela Doronjski“ Midere i skiper Božo Vidović, „Rasotica“ JK Giričić sa skiperom Milanom Bušićem, „Tiha“ Splitskog sveučilišta sa skiperom Lukom Pezeljom, „Salbunara“ na kojoj su jedrili predstavnici Slobodne Dalmacije i skiper Fedomir Pavić te „Lovrečina“ iz JK Labud sa skiperom Zlatanom Zoričićem.

Nakon zahtjevnog ali i neopterećujućeg jedrenja najbrža je bila posada JK Labud sa skiperom Zlatanom Zoričićem, na drugom mjestu „Stipanska JK Marina Kaštela te na trećem mjestu „Salbunara“ Slobodne Dalmacije.

Po završetku regate za sudionike  se pripremio prigodni domjenak, a sudionike je svojim nastupom zabavila klapa Podvorje.

- Većina je malo umorna, ali najvažnije je da je atmosfera i ove godine bila vesela, zabavna i da smo svi skupa imali jedno dobro druženje, posebno s ljudima s kojima vas veže puno toga, a nemate priliku često se vidjeti. Podijelili smo iskustva, razgovarali, zabavili se i radili ono što svi volimo, a to je jedrenje – kazali su novinarima sudionici regate, među njima i pobjednik Zlatan Zoričić iz JK Labud te Mile Farčić iz posade Lučke kapetanije.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara