hren
 

DUBROVKINJE GOŠĆE MARINI
U petom kolu Ribola Kaštela dočekuje jaki Varaždin. Obje momčadi krenule su loše u prvenstvu, a Ribola Kaštela za sobom vuče tri uzastopna poraza. Može li se taj niz prekinuti u nadolazećoj utakmici saznat ćemo u nedjelju s početkom u 18 sati.

Tri poraza u nizu stoje na leđima kaštelanskim rukometašima. Iako su pobjedom otvorili prvenstvo, u dvobojima s iskusnijim momčadima nisu pronašli pravu formu koja bi im donijela bodove. U nedjelju ih očekuje još teži zadatak, gostuje Varaždin koji se u posljednje dvije godine uzdigao i nalazi pri samom vrhu Premijer lige. No, ni Varaždinci nisu dobro otvorili sezonu; nakon četiri kola imaju već dva poraza. U međusobnim susretima Ribola Kaštela ima pozitivan omjer, ali u zadnjih pet susreta ima tek jednu pobjedu. Utakmica je po rasporedu u nedjelju u 18 sati.

5. kolo:
Metalac – Poreč, subota
Gorica – Umag
Rudar – Zamet
Dubrava – Spačva, nedjelja
Ribola Kaštela – Varaždin

2. HRL – jug (seniorke)
Marinke su se bez problema suočile s prve dvije prepreke. Prvo su svladali momčad iz Makarske, a potom Zadranke za sigurna četiri boda. U trećem kolu dočekuju Dubrovnik koji je prošlog vikenda svladao Orkan s 25:20. Dubrovkinje su tako pobjedom otvorile svoj ulazak u 2. HRL – jug, no Marina Kaštela ipak je jača i iskusnija momčad.

3. kolo:
Marina Kaštela – Dubrovnik
ŽARK Split – Zadar
Petason Vranjic – Hoteli Makarska
Sinj – Metković
Orkan, slobodan


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara