hren
 

CIJELI NIZ AKTIVNOSTI
Kraj lipnja i završetak nastave i ove su godine u JK Kaštela u znaku brojnih aktivnosti, pa je tako dio judaša prošlog tjedna polagao za školske KYU pojaseve, a najmlađi su se natjecali na klupskom poligonu.

Pred komisijom u sastavu Boško Rozga, Ante Topić, Nenad Buzov i Ante Batinić znanje je pokazalo više od 150 mladih judaša, od kojih je 42 uspješno položilo za bijelo-žuti pojas, njih 31 za žuti, 23 za žuto narančasti, njih 29 za narančasti i 15 za narančasto-zeleni pojas. Devet mladih judaša položilo je za zeleni pojas, a njih osam od sada su nositelji plavog pojasa.
Za smeđi pojas položili su njih sedmero, Nina Jurić, Mia Mihovilović, Ivan Rozga, Ivan Stojković, Petar Vujić, Ivana Zorotović i Nikola Zorotović.

Najmlađi članovi JK Kaštela, osmogodišnjaci i mlađi, okušali su se na još jednom klupskom poligonu, pri čemu su pokazali bazične elemente poput trčanja, preskakanja, provlačenja i drugih elemenata.

U savladavanju poligona nastupilo je 33 mališana, a za svoj trud nagrađeni su medaljama.
Ipak, netko je morao biti i najbrži, a to je ovog puta bio Lovre Mršić, a odmah iza njega plasirali su se Josip Dujilović, Stipe Šimera, Dario Klarić, Zvonimir Vrdoljak, Matea Radić i Anđela Vujević.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara