hren
 

EUROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE
U finskom gradu Vantaai održano je Europsko prvenstvo za kadete, na kojem je nastupio 421 judaš iz 41 države, a među njima i član hrvatske reprezentacije i JK Dalmacijacement, Domagoj Bratinčević, osvojivši u kategoriji do 90 kg vrlo dobro peto mjesto.

Kaštelanski judaš na ovo je prvenstvo otišao nakon niza odličnih rezultata na različitim natjecanjima, ali s težom ozljedom koju je zadobio na pripremama hrvatske judo reprezentacije na OTC kampu u Poreču, zbog čega mu je trebala dodatna pomoć liječničkog tima i njegovog trenera Zorana Blaževića.

U prve dvije borbe protiv Ukrajinca Vadima Velkova i Darka Brašnovića iz Srbije, Domagoj je ubilježio dvije pobjede, no u polufinalu je izgubio od Rusa Džafara Kostoevog. U borbi za treće mjesto, Domagoj je protiv Ukrajinca Yevhena Vehere poveo, no na kraju ipak upisao poraz i osvojio peto mjesto.

Hrvatska judo kadetska reprezentacija nastupila je na Europskom prvenstvu u Finskoj sa 15 natjecatelja, od čega šest judaša i devet judašica.
Među muškim dijelom reprezentacije Domagoj Bratinčević ostvario je najbolji rezultat, dok su se djevojke okitile s tri bronce, i to dvije u pojedinačnoj konkurenciji Lara Kliba i Helena Vuković te jednom ekipnom medaljom.

Domagoj Bratinčević trenutno zauzima sedmo mjesto na svjetskoj rainking ljestvici, a šesto na europskoj. Ovim rezultatom u Finskoj osigurao je  pravo nastupa na Europskom juniorskom prvenstvu.


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_8387)

  BRAVO!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3127)

  Hrabar i odvažan! Svaka ti čast momče! Samo naprijed!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6221)

  Najbolji! Iza njega ce klub tesko imat tako odlicnog kadeta! Cestitam Domagoju, treneru Blazevicu, Delasu i Baricu!

  oko 3 godina prije
 • gost 8144 (Gost_7129)

  koliko ovaj momak trenira,to se vidi.toliko sebe daje u judo,česytitam njemu i treneru blaževiću,i bariću i delašu također.a judo klub dalmacijacement ima već sad jednu lipu postavu judaša koja može u budućnost dat puno-marin,katarina,igor,josipa,mislav,ana, i ima ih još.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4133)

  bravo momče

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9195)

  e, da nije bilo ukrajinca i rusa bija bi donija medalju :D

  oko 3 godina prije
 • gost 8144 (Gost_1944)

  nemojmo zaboravit činjenicu da je domagoj vrhunski judaš,isto tako odličan đak,domagoj ostvaruje vrhunske rezultate,i ići će daleko,na ponos roditeljima i svom klubu.judaši ugledajte se na njega.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_192)

  Goste 9195 ti si sigurno na tom europskom prvenstvu bija cetvrti! :D

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3127)

  Bravo momče :)

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij