hren
 

U ORGANIZACIJI KAŠTELANSKIH MAŽORETKINJA
U sklopu Kaštelanskoga kulturnog ljeta, a pod pokroviteljstvom grada Kaštela, Kaštelanske mažoretkinje povodom svog 30. rođendana organiziraju međunarodnu reviju mažoret plesa, koja će se održati u subotu, 25. lipnja, na igralištu kaštelanske gimnazije u Kaštel Novom.

Defile mažoretkinja krenut će s porta u Kaštel Starom u 20 sati, a pola sata kasnije na školskom igralištu u Kaštel Novom uslijedit će mažoret revija.

Uz Kaštelanske mažoretkinje, koje su osvajačice brojnih nagrada i priznanja te se diče titulom trostrukih državnih prvakinja, na reviji će nastupiti Mažoretkinje grada Koprivnice, Segetske mažoretkinje, Sinjske mažoretkinje, mažoretkinje iz Solina, Splita i Trilja kao i gošće iz BIH, Ljubuške mažoretkinje te mažoretkinje i plesni klub Paganini iz Livna. Nastupit će i članice  twirling klub Oskarky iz Češke te glazbari HGD Zrinski.

Kaštelanske mažoretkinje inače su u pripremama za nastup na Europskom prvenstvu u Londonu, gdje će sudjelovati kao predstavnice hrvatske mažoret reprezentacije.

- Pozivamo sve da proslave zajedno sa nama Dan državnosti, naš rođendan, i nadamo se, pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije – poručile su mažoretkinje.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara