hren
 

SRETNO HRVATSKA!
Odbrojavamo posljednje sate do prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu. Vatreni od 15 sati u Parizu igraju protiv Turske u 1. kolu skupine D, a atmosfera pred utakmicu postaje sve usijanija, kako u Parizu tako i kod nas.

- "Protiv Turske ćemo zakoračiti na teren autoritativno i po tri boda uz sav respekt prema suparniku. Ova reprezentacija je sposobna izaći iz sjene brončanih. Ulazimo u prvenstvo s apetitima i ambicijom za velike stvari. Imamo reprezentaciju satkanu od kvalitetnih i iskusnih igrača koji igraju u velikim klubovima. Imamo i niz kvalitetnih mladih igrača i reprezentacija ima dobru simbiozu. Analizirali smo Turke, gdje su ranjivi, ali i koje su im dobre strane. Turci izgledaju odlično kao momčad, dobro su organizirani i kompaktni", kazao je izbornik Ante Čačić na posljednjoj konferenciji za medije pred prvom utakmicom Vatrenih.

HRVATSKA: Subašić, Srna, Ćorluka, Vida, Strinić, Badelj, Modrić, Brozović, Rakitić, Perišić, Mandžukić
TURSKA: Babacan, Gönül, Topal, Balta, Erkin, Inan, Çalhanoglu, Tufan, Özyakup, Turan, Yilmaz

Poželimo uspjeh Vatrenima, naoštrimo rekvizite i u 15 sati pred TV ekrane. Vaše navijačke fotografije pošaljite nam mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Facebook profila Portal grada Kaštela.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara