hren
 

U organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela, i ovoga ljeta na otvorenom igralištu bivše Osnovne škole 'Bijaći' u Kaštel Novom nakon završetka školske godine tijekom ljeta igrati će se, dvanaestu godinu za redom ljetna 'Liga pionira' na male branke.

Natjecanje u 'Ligi pionira' uobičajeno započinje nekoliko dana nakon završetka školske godine. Ove godine natjecanje u 'Ligi pionira' započelo bi u ponedjeljak 20.lipnja, a uz prekid za vrijeme trajanja memorijalnog turnira 'Ivica Džolić-Đola', trajalo bi do 10.rujna. Završila bi nekoliko dana prije početka nove školske godine.

Ovoga ljeta pravo nastupa u 'Ligi pionira' imaju svi dječaci (i poneka djevojčica) iz cijelih Kaštela koji su rođeni 2004. godine i mlađi. Svaka od prijavljenih ekipa ima pravo registrirati najviše dvanaest igrača. 

Tri najbolje ekipe, kao i najboljeg igrača i strijelca, te fair play ekipu, na kraju natjecanja očekuju vrijedne nagrade,

Prijave za ovogodišnju 'Ligu pionira' mogu se izvršiti na mobitel 091-907-9810, a na tom broju mogu se dobiti i sve dodatne informacije vezane za 'Ligu pionira'.

Igranje u 'Ligi pionira' besplatno je za sve prijavljene ekipe!!


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

 • (Gost_4280)

  Udrugo za mali nogomet GRADA KAŠTELA ????????????????????????
  Da li ne možete (radi nekih svojih razloga) ili NE ŽELITE (opet radi samo vama znanih razloga) objaviti rezultate lige igrane u dvorani.
  Da li je završeno doigravanje za prvaka. Kakav je poredak. Tko je najbolji strijelac. Tko je osvojio trofej za fer play igru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Pozivam i novinare ovog portala i sam portal, da potraže informaciju, što se krije iz svega ovoga.
  ZAŠTO SE NE ZNA ZAVRŠNICA JEDNOG JAVNOG SPORTSKOG DOGAĐANJA U KAŠTELIMA.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara