hren
 

USPJEŠNE JUDAŠICE
Proteklog vikenda kaštelanska delegacija JK Dalmacijacement i JK Kaštela nastupila je na europskom kupu za U15 u mađarskom Gyoru, gdje su se medaljama okitile Katarina Krišto i Nika Perišić.

Judašica JK Dalmacijacement Katarina Krišto osvojila je prvo mjesto i zasluženo se okitila zlatnom medaljom.

- Nakon prošlogodišnje bronce ove godine Katarina je pokazala koliko trud i odricanje mogu pridonjeti u postizanju sve boljih rezultata. Katarina je pokazala dominaciju te je sa četiri ipona u četiri borbe  uvjerljivo došla do zlatne medalje.
S ovim rezultatom je potvrdila da je jedan od najvećih madih talenata u Hrvatskoj, a svome klubu judo klubu Dalmacijacement, donijela je treću medalju sa eeropskih kupova ove godine – izjavili su u njenomm klubu po dolasku iz Mađarske.

Na ovom natjecanju svoj izniman talent pokazala je i članica JK Kaštela Nika Perišić koja je u jakoj konkurenciji sebi i svom klubu donijela brončano odličje.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_2209)

  Bravo Kate tebi nema ravne!!! Samo naprid sa svojim trenerom Josipom osvojit ćeš vrh juda i ponosno držati svoju zastavu!!!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1218)

  Čestitke Katarini i njenom treneru Bariću. Čestitke JK Dalmacijacement na ovakvim judašima!!!

  oko 2 godina prije
 • gost 3308 (Gost_1779)

  čestitan kati i bariću od srca.mala kata,ana,petra,josipa,antea,malo pomalo jedan dobar ženski tim.s druge strane mićo,domagoj,marin,lovre,špiro,vujić,njihovo vrime tek dolazi.

  oko 2 godina prije
 • gost 3308 (Gost_1779)

  da se ispravin-njihovo vrime tek dolazi za činit velikee stvari u judo.a kati želin na kimonu grb hrvatske.sve san reka.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara