hren
 

PRVA LIGA SENIORA
Na 23. ekipnom prvenstvu Hrvatske u pikadu, koje se održalo u sportskoj dvorani Žatika u Poreču, kaštelanski pikado klub Posejdon 2, u prvoj ligi seniora osvojio je treće mjesto i brončano odličje.

U Poreču je nastupilo 88 ekipa i oko 600 igrača, a natjecali su se u prvoj ligi seniora, prvoj ligi žena, drugoj ligi te trećoj ligi seniora.

Kaštelanski klub nastupio je u sastavu Vladimir Lešić, Hrvoje Mlakar, Mate Grgurinović, Miro Buha, Nenad Petrović i ovosezonsko pojačanje iz Županje Zdravko Antunović.

Prije samog natjecanja prognoze o pobjedniku bile su na strani zagrebačke ekipe Janje Alfa Team koju predvodi najbolji svjetski igrač elektroničkog pikada Boris Krčmar, te kaštelanskih  Posejdonovaca, no na kraju najbolja je bila ekipa splitskog Dioklecijana.

Ekipa Posejdona u finalu desne strane izgubila je od janjeta 9:2, a protiv Dioklecijana u finalu repasaža rezultatom 9:6.
U samom finalu Splićani su dva puta pobijedili ekipu Janje Alfa Team. Prvi se ogled završio rezultatom 9:8, a drugi 9:6 za Dioklecijan.
U konkurenciji žena pobjednice prvenstva bila je ekipa Tuning Caffea iz Stobreča, u ddrugoj ligi slavila je ekipa Dupli iz Splita, dok je kod trećeligaša najbolji bio Light iz Solina.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_2130)

    Bravo momci Kambelovac je uz vas

    oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij