hren
 

DRUGO MJESTO ZA JK KAŠTELA, ČETVRTO MJESTO ZA JK DALMACIJACEMENT
Na međunarodnom turniru "Salona open 2016.“ , koji se 15. godinu za redom održava u Solinu u spomen na poginulog pripadnika 4. gardijske brigade, Damira Puškarića, ovog vikenda nastupilo je 580 natjecatelja iz 54 kluba, predstavnici osam europskih država, a među njima i judaši JK Kaštela i JK Dalmacijacement.

Kaštelani su na turniru bili i više nego uspješni jer su judaši ova dva kluba osvojili više od 50 medalja, pri čemu je klub iz Rudina osvojio ekipno drugo, a Dalmacijacement ekipno četvrto mjesto. Judaši su se natjecali u više dobnih kategorija, seniori, kadeti, mlađi kadeti, U14, U12 i U10.

Zlatne medalje na turniru osvojili su članovi JK Kaštela Ante Vladimir Batinić, Martina Žarković, Roko Rozga, Bruno Rozga, Nika Perišić, Ivana Zorotović, Nina Jurić te dvije zlatne Mia Mihovilović.

Za JK Dalmacijacement zlato su osvojili Darko Orošnjak, Mislav Ljubenkov, Katarina Krišto, Roko Listeš, Roko Ćorluka, Petar Jerčić i Dora Dumančić.

Iz JK Kaštela srebrno odličje dobili su Nina Jurić, Marko Vujić, Leonarda Butir, Iva Vukman, Ivan Škomrlj i Ivan Stojković.

Među Cementašima srebrom su se okitili Lovre Barišić, Petra Kovač i Bruno Zebić.

Nositelji brončanih medalja postali su Nika Perišić, Lucija Brešković, Andrija Ljubić, Marko Rajčić, Nina Španić, Lukrecija Tešija, Nikolina Barić, Ivan Čavka, Gabrijela Grgić, Jelena Brešković, Luka Milin, Marko Brkić, Ivan Rozga, Maja Franić i Petar Vujić (dvije) iz JK Kaštela

Brončane medalje oko vrata dobili su i članovi JK Dalmacijacement Lovre Barišić, Špiro Orošnjak, Marin Vujić, Petra Kovač, Ana Ljubić (2), Katarina Krišto, Petar Radačić, Josipa Kovač, Antonio Škaro, Mislav Goić, Luka Milić i Gabrijel Vladović.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • gost 8181 (Gost_6071)

    čestitan svima na medaljama.odličan salona open-borci žestoki-oduševila me jedna curica zbrijane glave na jednu stranu,čudo i mala krišto,baš smo komentirali na tribinan iako nisu iz našeg kluba svaka čast.

    oko 2 godina prije
  • gost 8181 (Gost_5240)

    katarina je zasluzila ući u reprezentacije hrvatske u judo.mal je boraca u ovom trenutku u njenoj kategoriji koji joj mogu parirati.ljudi u savezu valjda ce to prepoznati.

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara