hren
 

U posljednjem kolu još se odvija bitka za ostanak. Jedno mjesto za niži rang 'rezervirao' je Mosor, dok je i dalje situacija neizvjesna za Zagoru i Jadran (LP). Iako će se posljednje kolo igrati u subotu, jedina iznimka dogodit će se sutra na Poljudu. Hajduk i Val već sutra će odigrati svoju posljednju utakmicu.

Nogometaši Vala bez rezultatskog opterećenja mogu doći na sutrašnje gostovanje protiv Hajduka. Za sjajnu sezonu nagrađeni su trećim mjestom, posebno zaslužan je proljetni dio sezone gdje je Val nizao odlične rezultate. Na proljeće je procvjetao i Hajduk II koji je u dvije serije nanizao nekoliko utakmica bez poraza. Jedna od tih serija je u tijeku, trenutno pet utakmica ne znaju za poraz čime su se popeli na peto mjesto. Pobjedom mogu preskočiti Hrvace, a do sada su Hajdukovci protiv Vala uvijek nalazili rješenje. U protekla tri međusobna susreta Hajduk je bio bolji sva tri puta uz jedan primljen gol. Utakmicu sude Dino Papak iz Šibenika, a pomagat će mu imoćanin Dražen Bodrožić i splićanin Ante Pavlinović.

34. kolo:
Utorak, 31.5.2016., 18:00

Hajduk II - Val


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_6162)

  ajmo vale dobit i ajduka

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6364)

  Nažalost naši Valovci su još od subote mislima na odmoru. Danas protiv Hajduka nemotivirano i ležerno, što se odrazilo i na rezultat. Hajduk kao da se bori za goli život.
  Hajduk - Val 4:0
  Nema veze, teba odma krenuti sa sastavljanjem momčadi za slijedeću sezonu. Ne čekati na one šta ostanu na tržištu.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6768)

  Val još nije dobia nikad Hajduk 2 al zato nije nikad izgubia od Hajduk 1:)..a osibov je iskomplesiran svaki put se ,,pali,,protiv Vala misli da će jednog dana postat trener Vala pa se ide ovako dokazat al nećeš ne!

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara