hren
 

ŠEST MEDALJA
Mlade gimnastičarke i gimnastičari GK Kaštela nastupili su na natjecanju I kola Kupa RH regije jug u C programu, koji je organizirao GK Dišpet u Šibeniku, te su se u Kaštela vratili s jednim zlatom i jednim srebrom u pojedinačnoj konkurenciji te jednom zlatnom i tri brončane medalje u ekipnoj konkurenciji.

Na natjecanju su nastupili gimnastičari iz devet klubova i to GK Salto Zadar, GK Kaštela, GK Gymsolin, GK Salto Solin, GK Marjan Split, GK Split, GK Sinj, GK Dubrovnik i GK Dišpet Šibenik.

Zlatna medalja pripala je junioru Marku Radniću, dok je u istoj konkurenciji Ivan Stahović zauzeo drugo mjesto.
Zlato je pripalo i ekipi juniorki, a u juniorskoj konkurenciji Matea Ljubičić osvojila je peto mjesto, Karla Ćurlin bila je 10., Lucija Sabljić 15.,  Andrea Novokmet 16., Iva Bilokapić 23. te Josipa Kapetanović 24.

Mlađe juniorke osvojile su ekipnu broncu, a Matea Bulić osvojila je šesto mjesto, Nilia Labrović bila je deveta, Fabijana Alfirević 18., Lea Šečer 21., Laura Janjić 23. te Sabrina Chang na 25. mjestu.
Bronca je pripala i ekipi kadetkinja, a među njima najbolja je bila Lana Lučić na 10. mjestu, zatim Tonka Bavčević na 11., Tonka Alfirević na 16., Marijana Buzov na 23., Marija Antonov na 24., Tončica Foscarini na 25., Anja Josipović na 26., Karla Roso na 39. te Petra Vučičić na 50. mjestu.

Treća ekipna bronca pripala je mlađim kadetkinjama, Lani Bratinčević na devetom, Anamariji Crnković na 11., Stanki Bulić i Lauri Milić na 17., Dini Vučak na 21. i Korini Katić na 24. mjestu.
Treba spomenuti i jedinu kaštelansku seniorku, Barbaru Ljubić, koja je osvojila četvrto mjesto te Petra Stahovića koji je u kategoriji kadeta osvojio osmo mjesto.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_1128)

    Čestitke dici i trenerima! Sramota je, međutim, u kakvim uvjetima ta dica treniraju!

    oko 2 godina prije
  • (Gost_2272)

    Svaka cast dici i trenerima! Da je malo vise sluha gradskih duznosnika zaduzenih za sport di bi van bija kraj :-)

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara