hren
 

ŽUPANIJSKA LIGA
Dva kola prije kraja poznato nam je ime novog prvaka lige te kluba koji od sljedeće sezone neće biti u 1. Županijskoj ligi. Jedino ostaje pitanje prestižnog plasmana te borba Glavica i Postire na dnu ukoliko se dogodi da više klubova ispadne. A što bolji plasman love kaštelanski klubovi Gošk i Jadran u susretima 25. kola.

Jadran se u predzadnjem kolu ove sezone sastaje sa Slogom iz Mravinaca u izravnoj borbi za sedmo mjesto. Sloga bježi samo jedan bod, kao i još dvije momčadi koje su ispred Jadrana. Jadran još može završiti peti na tablici, dok su Uskok i Uranija predaleko te love drugoplasiranu Mladost. Prošli međusobni dvoboj bio je prepun pogodaka, a pobjedu je odnio Jadran rezultatom 3:2. Sloga i Jadran dvije su momčadi koje po igračkom kadru mogu pobijediti svakoga te bez problema mogu biti na većoj poziciji u prvenstvu. Utakmica je po rasporedu u subotu s početkom u 17 sati.

Gošk je nizom utakmica bez pobjede pao na jedanaestu poziciju u prvenstvu. Iako su sigurni za ostanak, boravak u donjem dijelu ljestvice ne oduševljava njihove navijače, osobito kad se uzme u obzir da se Gošk prije mjesec i pol dana nalazio na drugom mjestu. Negativan niz crveno-bijeli pokušat će prekinuti gostovanjem u Glavicama, pretposljednjoj momčadi prvenstva. Glavicama postoji mogućnost ispadanja, ukoliko se stvari poslože tako, ali za sada je siguran putnik u niži rang Hvar. Gošk ih je u jesenskom dijelu prvenstva svladao s minimalnih 1:0, a hoće li se tri boda ponoviti saznat ćemo u nedjelju s početkom u 17 sati.

25. kolo:
Jadran (KS) – Sloga (M)
Glavice – Gošk
Postira Sardi – Mračaj
Mladost (P) – Urania
Jadran (T) – Hvar
Uskok – Omladinac
Vinjani – Orkan


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_1559)

  naprid jadran

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1257)

  A di to naprid u petu ligu sa ovom upravom i igracima

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3120)

  jadran igra u nediju a ne u subotu

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4188)

  Koliko triba srozat jadrana da bi ovi sta vode klub svatili da su ga upropastili da je vrime da se maknu i prepuste klub da ga vode bolji i sposobniji a ima ih npr.rajcic damir koji ima potrebno iskustvo i znanje

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1976)

  Tojo ne pricaj gluposti da znanje i iskustvo.
  Prestrasno!!!!

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara