hren
 

MAŽORETKINJE GRADA KAŠTELA
Mia Jerković i Katarina Džolić osvajačice su zlatne medalje na 28. Državom  turniru velikih formacija za Europsko i svjetsko prvenstvo i IX. International majorettes festival u mažoret plesu, koji se proteklog vikenda održao u Križevcima, u organizaciji  Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske.

Mažoretkinje grada Kaštela, koje djeluju u sklopu Kulturno umjetničkog društva Korak, nastupile su na IX. International majorettes festival sa dvije koreografije te su donijele kući dvije medalje.
Mia i Katarina osvojile su prvo mjesto u disciplini Duo-trio pom-pon seniori, dok je Mia Jerković u disciplini solo pom-pon seniori osvojila treće mjesto.

Na natjecanju je sudjelovalo 17 klubova članova SMPTH i Urshine mažorete iz Kočevja u Sloveniji, a natjecatelji su izveli više od sto novih koreografija .
Natjecateljski festival mažoret plesa sudili su Ana Petek, Danijela Mišar, Nataša Kranjec i Tea Ban dok je delegat bila predsjednica SMPTH-a Željka Banović.

- Zadovoljan sam i ponosan ne samo ovim rezultatom već i činjenicom da na svakom natjecanju članice Mažoretkinja grada Kaštela osvajaju medalje i potvrđuju kako veliki trud, konstantan i uporan rad te svakodnevna odricanja imaju smisla – kazao je ovom prilikom potpredsjednik KUD-a Korak i tajnik Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske Ivan Tošić, napomenuvši da su Mažoretkinje grada Kaštela ostvarile pravo sudjelovanja na Europskom prvenstvu koje će se održati od 7. do 10. srpnja u Puchovu/Slovačka na natjecanju održanom u Bedekovčini u veljači ove godine.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_2262)

    BRAVO KUD KORAK - Bravo Mažoretkinje grada Kaštela.

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara